PuttersMedia

Where Media Comes Alive

Digitalisatie

Huwelijk

Een huwelijk is altijd een bijzonder moment in iemands leven. Mijn eigen huwelijk werd in 1976 met een super8 Eumig camera opgenomen. Destijds kon een casette 3 minuten video bevatten. Zodra de casette vol was geschoten, moest deze worden opgestuurd naar een laboratorium om te worden ontwikkeld. Deze manier van vastleggen was echter een kostbare aangelegenheid, waardoor ook alleen de meest bijzondere momenten werden vastgelegd tijdens een gebeurtenis. Na digitalisatie volgt er meestal nog een nabewerking, waarna de video gepresenteerd kan worden in een voor de kijker gewenst digitaal formaat.

Bezoek Grootouders

Opnames van ouders en/of grootouders en wellicht ook andere dierbaren blijven bijzonder, zeker als ze niet meer onders ons zijn. In 1977 brachten we een bezoek aan hen en toonden we onze bewondering voor de mooie groentetuin, die ze nog onderhielden.

Gouden Huwelijk Grootouders

Een gouden huwelijk is altijd een bijzonder moment. Veelal komt op dat moment de hele familie bij elkaar om te feesten. In ons geval vierden we het gouden huwelijksfeest in het verzorgingshuis, waar de grootvader werd verzorgd. Hier werd een mis opgedragen, waarna de aanwezigen getracteerd werden op koffie met gebak.