PuttersMedia

Where Media Comes Alive

Seizoen 2010 - 2011

Fortuna Sittard - RKC Waalwijk

2011-05-06: De laatste wedstrijd van het seizoen moest Fortuna Sittard spelen tegen RKC Waalwijk. Bij winst van de bezoekers was RKC Waalwijk kampioen. De bezoekers kwamen voor de titel en zochten vanaf de eerste minuut de aanval en kwamen in de 14e minuut op voorsprong door een doelpunt van Fred Benson. Het duurde tot de 65e minuut totdat Robert Braber de voorsprong vergrootte. Daarna maakte Henrico Drost middels een eigen doelpunt in de 83e minuut de wedstrijd nog spannend, maar ondanks dit doelpunt was na 90 minuten het kampioenschap voor RKC Waalwijk een feit. Einduitslag 1 - 2.

Fortuna Sittard - RBC Roosendaal

2011-04-15: Fortuna Sittard kwam op slag van rust op voorsprong door een doelpunt van Yoann de Boer. In de tweede helft maakte Paddy John in de 68e minuut definitief een einde aan alle hoop voor RBC Roosendaal, om nog een resultaat te bereiken in deze wedstrijd. Einduitslag: 2 - 0.

Fortuna Sittard - Sparta Rotterdam

2011-03-11: Fortuna Sittard kwam in de 16e minuut op achterstand door een doelpun t van Joshua John, maar in de 35e minuut maakte Fabio Caracciolo gelijk. Een minuut later was het Ramon Voorn, die de thuisploeg op voorsprong wist te zette. In de tweede helft keek Sparta Rotterdam na 14 minuten wedstrijd tegen een nog grotere achterstand aan door een toegekende strafschop, die uiteindelijk werd verzilverd door Fabio Caracciolo. Ondanks pogingen van de bezoekers in de resterende tijd om nog dichterbij te komen, bleef de score ongewijzigd. Einduitslag: 3 - 1.

Fortuna Sittard - Helmond Sport

2011-02-18: In de eerste helft van deze wedstrijd opende Rick Geenen de score in de 33e minuut en met die stand ging de ploeg ook rusten. In de tweede helft probeerde Helmond Sport op gelijke hoogte te komen en dat lukte inde 76e minuut door een doelpunt van Marc Höcher. In de 90e minuut werd Fabio Caraciollo als laatste redmiddel ingezet en dat resulteerde in dezelfde minuut in een goal voor hem. Voor de statistieken scoorde Randel Shakison nog een doelpunt gelijk na de aftrap van dat doelpunt, waardoor de zege definitief werd binnengehaald. Einduitslag: 3 - 1.

Fortuna Sittard - BV Veendam

2010-10-30: Een waanzinnig scoreverloop in deze wedstrijd, waarbij Niek Loohuis al in de 6e minuut de BV Veendam op voorsprong zette. Zes minuten later was het weer raak voor de bezoekers door een doelpunt van Anco Jansen. Vijf minuten na rust werd de achterstand nog groter door wederom een doelpunt van Anco Jansen. Gelukkig wist Mo Ryani in de 58e minuut de stand voor Fortuna Sittard wat dragelijker te worden. Drie minuten later was het Joeri Schroijen, die de spanning weer helemaal terugbracht. In de allerlaatste minuut kreeg de thuisclub loon naar werken. Diogo Pinheira Sousa bezorgde Fortuna Sittard het verdiende punt. Einduitslag: 3 - 3.

Fortuna Sittard - SC Cambuur

2010-10-01: Rick Geenen wist voor Fortuna Sittard in de 11e minuut de score te openen. SC Cambuur wist in de 54e minuut de gelijkmaker te scoren door een doelpunt van Danny Guyt. Uiteindelijk werd in de 69e minuut de overwinning in de wacht gesleept door een doelpunt van Rick Geenen. Daarmee was hij ook gelijk de matchwinner. Einduitslag: 2 - 1.