PuttersMedia

Where Media Comes Alive

Seizoen 2015-2016

FC Emmen - Fortuna Sittard

2016-04-29: De laatste wedstrijd van het seizoen was die tegen FC Emmen.Vaak betekende dat nog een lange terugreis zonder punten. FC Emmen kwam in de 19e minuut al op voorsprong door Denso. In de tweede helft was het Hutten, die in minuut 64 gelijkmaakte. Daarna kon het nog alle kanten op, maar het was wederom Hutten, die in de 80e minuut de zege veiligstelde. Einduitslag: 1 - 2.

Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard

2016-03-18: Bij Sparta Rotterdam was je altijd verzekerd van een moeilijke avond. Tegen deze ploeg keek Fortuna Sittard na 24 minuten tegen een achterstand aan door een doelpunt van van Moorsel via een kopbal. Het was echter Fafiani, die in de 66e minuut misschien we zijn mooiste doelpunt uit zijn carrière maakte vanaf 25 meter recht in de kruising. Tot het einde bleef het spannend en de meegereisde supporters mochten gratis genieten van een door hun ploeg behaalde gelijkspel. Sparta had de toeschouwers namelijk gratis toegang gegeven tot het uitvak vanwege de ellendige financiële situatie, waarin de club verkeerde. Uitslag 1 - 1.

Fortuna Sittard - FC Eindhoven

2016-03-14: De thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven verliep niet zo gemakkelijk voor het team van Fortuna Sittard. In de 10e minuut kwam de thuisploeg op een achterstand door een doelpunt van van den Buijs. In de tweede helft moest er in minuut 66 van de wedstrijd een penalty aan te pas komen, om de gelijkmaker te kunnen maken door wie anders dan Janssen. Tenslotte was het in de 76e minuut wederom Janssen, die via een kopbal raak kopte. Einduitslag 2 - 1.

Fortuna Sittard - FC Oss

2016-02-26: Ook tegen Top Oss wist Fortuna Sittard te overtuigen. De score werd in de 31e minuut van de eerste helft geopend door een omhaal van Hutten. In de tweede helft was het in de 62e minuut wederom Hutten, die de score verdubbelde. Daarna kwam in laatste minuut nog een doelpunt van de voet van van Son op aangeven van Hutten. Einduitslag: 3 - 0.

Fortuna Sittard - Helmond Sport

2016-02-01: De uitwedstrijd tegen Helmond Sport had Fortuna Sittard gewonnen, maar het was geen uitgemaakte zaak, dat dat in de thuiswedstrijd ook zou gaan gebeuren. Alhoewel, met de nieuwe trainer kwam er toch meer lijn in het spel en wist Hutten al na 18 minuten de stand op 1 - 0 te zetten. In de tweede helft werd in de 73e minuut een penaltie veroorzaakt door Cortie, die vervolgens moeiteloos werd ingeschoten door Janssen. Daarna was het in de 82e minuut Schroyen, die aan alle illusies van Helmond Sport een einde maakte. Einduitslag 3 - 0.

Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard

2015-12-18: Voor een van de moeilijkste uitwedstrijden, moest Fortuna Sittard aantreden tegen Go Ahead Eagles in Deventer. Nadat de adelaar was opgevangen, begon de wedstrijd en na 37 minuten schoot Schroyen Fortuna Sittard op voorsprong. Daarmee ging de ploeg van Ben van Dael in zijn tweede wedstrijd rusten. na rust probeerde de thuisploeg de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar het was uiteindelijk Hutten, die in de 84e minuut de zege veilig stelde. Einduitslag: 0 - 2.

MVV Maastricht - Fortuna Sittard

2015-11-30: Een derby is net weer iets anders dan een rguliere wedstrijd. Dat gold ook voor deze wedstrijd. Na 12 minuten stond Fortuna Sittard al op een achterstand door een eigen doelpunt van Janssen. Echter, nog voor rust in de 29e minuut, wist Hutten via een kopbal de stand weer gelijk te trekken. Vijf minuten na de thee kwam Fortuna Sittard op voorsprong door Mert. De genadeklap werd vijf minuten later uitgedeeld door de Regt. MVV probeerde nog van alles om terug te komen in de wedstrijd, maar nadat Verheydt in de 86e minuut het veld moest ruimen was de buit definitief binnen. Uitslag 1 - 3.

Fortuna Sittard - RKC Waalwijk

2015-10-30: In de 12e speelronde was het dan eindelijk zover. Fortuna Sittard boekte zijn eerste thuiszege van het seizoen tegen RKC Waalwijk. De overwinning kwam tot stand via een vrije trap van Loen en was daarmee de matchwinnaar. In de laatste minuut moest Fortuna Sittard nog even met 10 man verder door een veldverwijzing van Dengering. Einduitslag 1 - 0.

Almere City FC - Fortuna Sittard

2015-08-28: Almere City FC was het seizoen slecht begonnen en kwam ook tegen Fortuna Sittard in Almere niet tot winst. Door een doelpunt in de 16e minuut van Schroyen kwam Fortuna Sittard op voorsprong. Lange tijd bleef het spannend door de minimale voorsprong, maar in de 88e minuut schoot Mert de bevrijdende 0 - 2 in het net. Hutten deed er twee minuten later nog een schepje bovenop. Einduitslag 0 - 3.

Helmond Sport - Fortuna Sittard

2015-08-21: De uitwedstrijd tegen Helmond Sport leverde ook dit seizoen een overwinning op evenals het vorige seizoen. Net voor rust wist Hutten een doelpunt te scoren, waardoor de thee beter smaakte. Na rust duurde het tot de 63e minuut totdat Lekesiz, eerder in de wedstrijd de aangever van de eerste goal, definitief de genadeklap uitdeelde aan Helmond Sport. Eindstand: 0 - 2.

Eerste Training Fortuna Sittard

2015-06-28: De eerste training van het seizoen was weer een feestelijk gebeuren voor de spelers en vooral voor de supporters, die weer met veel groen en geel het team welkom heetten. Ook opgenomen een interview met trainer van Vossen en een van de spelers, Niels Vet.