PuttersMedia

Where Media Comes Alive

Seizoen 2016-2017

Fortuna Sittard - FC Volendam

2017-05-05: Het seizoen werd door Fortuna Sittard eervol afgesloten door een overwinning op FC Volendam, de ploeg waar men het thuis altijd lastig tegen had. De thuisploeg kwam in de 33e minuut op voorsprong door een doelpunt van Smeets. In de 42e minuut scoorde de Regt, zodat de ploeg met een gerust hart kon gaan rusten. Na rust wist van Hout in de allerlaatste minuut de voorsprong nog te verroten. Het was tevens zijn laatste doelpunt in het betaald voetbal, omdat van Hout een punt zette achter zijn voetbalacrrière. Einduitslag: 3 - 0.

Fortuna Sittard - Helmond Sport

2017-04-07: De wedstrijd tegen Helmond Sport kende voor Fortuna Sittard geen problemen. Al in de 9e minuut kwam de thuisploeg op voorsprong door een doelpunt van Dianessy. Nog voor rust werd door Stokkers in de 25e minuut de voorsprong vergroot. In de 47e minuut werd de winst helamaal veilig gesteld door een doelpunt van Brau. Daarna kon Hiwat in de 84e minuut nog wat tegenstribbelen, maar het was Bassan, die drie minuten laten de eindstand op het bord bracht. Einduitslag: 4 - 1.

Fortuna Sittard - De Graafschap

2017-03-17: In de 6e minuut kwam de Graafschap al op voorsprong door een doelpunt van Parzyszek middels een toegekende starfschop. Vijf minuten later was het echter Dianessy, die de stand gelijk trok. Nog voor rust was het Bassan in de 29e minuut, die Fortuna Sittard op voorsprong bracht middels een goed genome vrije trap. Ook in de 69e minuut verzilverde Bassan een vrije trap. Ondanks het tegendoelpunt van Diemers in de 90e minuut, kwam de overwinning voor de thuisploeg niet meer in gevaar. Einduitslag: 3 - 2.

FC Emmen - Fortuna Sittard

2017-02-24: Schuurs bracht Fortuna Sittard op voorsprong in de 22e minuut middels een kopbal, maar het was Bannink, die nog voor rust in minuut 45 de stand gelijk maakte. In de 57e minuut was het Lima, die de thuisploeg zelfs op voorsprong bracht. een minuut later werd de stand alweer gelijk getrokken door Stokkers. Hij was ook de man, die in de 84e minuut Fortuna Sittard op voorsprong bracht middels een penalty. Einduitslag: 2 - 3.

Fortuna Sittard - Jong Ajax

2017-01-20: Niemand had verwacht, dat deze wedstrijd de meest spektaculaire wedstrijd van het seizoen zou worden. Fortuna Sittard kwam in de eerste helft op een 0 - 2 achterstand door doelpunten van Cerny en Cassiera in respektievelijk de 2e en 40e minuut. In de tweede helft kwam er een herboren thuisploeg op het veld, waardoor Stokkers in de 51e minuut de voorsprong van Jong Ajax verkleinde. Het was Schuurs, die de stand in de 75e minuut gelijk trok. Daarna was de ploeg uit Amsterdam de weg kwijt en keken ze in de 78e minuut opeens tegen een achterstand aan. Vervolgens was het Dianessy, die middels twee doelpunten in de 80e en 85e minuut de eindstand op het bord bracht. Einduitslag 5 - 2.

Achilles'29 - Fortuna Sittard

2017-01-13: Sunday Oliseh had het roer overgenomen van Ben van Dael en Fortuna Sittard moest een lastige uitwedstrijd gaan spelen in Groesbeek bij Achilles'29. De thuisploeg had door de sneeuwval geprobeerd de wedstrijd af te gelasten, maar deze ging toch door. In de tweede helft kwam Fortuna Sittard in de 58e minuut op voorsprongen en Vlijter was daardoor meteen matchwinner. Einduitslag: 0 - 1.

Fortuna Sittard - VVV Venlo

2016-10-14: In de eerste helft van deze wedstrijd bleven de doelpunten uit, maar gelijk na aanvang van de tweede helft was er spektakel. Oud-Fortunees Janssen werd van het veld gestuurd en Khalouta mocht een penalty verzilveren in de 47e minuut. Fortuna Sittard wist zijn voorsprong te verdubbelen door een doelpunt van van Hout in de 64e minuut op aangeven van Torunarigha. Einduitslag 2 - 0.

Fortuna Sittard - SC Cambuur

2016-09-16: In de 15e minuut van deze wedstrijd wist Hadzhiev Fortuna Sittard op voorsprong te brengen. Nog voor rust wist in de 40e minuut van Hout de voorsprong te vergroten, Ook in de tweede helft bleef het spannend en het was in de 90e minuut, toen Saddiki aan alle spanning een einde maakte en scoorde. Einduitslag: 3 - 0.

Supporters Zitterd Allein

2016-09-12: Fortuna Sittard moest in de 6e speelronde aantreden tegen Jong FC Utrecht op een maandagavond. De wedstrijd werd met 3 - 0 verloren, maar de 200 meegreisde supporters zongen uit volle borst "Zitterd Allein". Het lied galmde door de Galgenwaard en bracht ondanks de nederlaag nog enigszins sfeer in het bijna lege stadion.

Fortuna Sittard - FC Dordrecht

2016-08-26: Het nieuwe seizoen begon met leuk voetbal en in thuiswedstrijden werd weer eens gewonnen. In de 5e competitiewedstrijd van het sezoen moest Fortuna Sittard aantreden tegen FC Dordrecht. De bezoekers kwamen in de 28e minuut op voorsprong door een doelpunt van Daniels. Fortuna Sittard liet zich echter niet van de wijs brengen en wist in de 42e minuut de gelijkmaker te scoren door een kop bal van Khalouta. Daarna was het Arias, die in de 44e minuut FC Dordrecht weer op voorsprong bracht. Maarnog g een minuut later was het van Hout, die de gelijkmaker scoorde. In de tweede helft duurde het tot de 79e minuut, totdat Torinarigha via een kopbal de winst wist veilig te stellen voor Fortuna Sittard. Einduitslag: 3 - 2.