PuttersMedia

Where Media Comes Alive

Seizoen 2019-2020

Heracles Almelo - Fortuna Sittard

2020-02-07: Fortuna Sittard nam in Almelo het initiatief en was de bovenliggende ploeg in deze wedstrijd. Ook na een aan Hercles Almelo toegekende penalty, die benut werd door Dessers en de veldverwijzing van Cox, was Fortuna Sittard de betere ploeg. Na rust kreeg Fortuna Sittard zelfs een penalty toegewezen, die echter werd gemist door Diemers. Enkele minuten later scoorde wederom Dessers het tweede doelpunt, waardoor een onverdiende nederlaag een feit was. Einduitslag: 2 - 0.

Fortuna Sittard - SC Heerenveen

2020-02-02: In de zesde minuut van deze wedstrijd tussen Fortuna Sittard en SC Heerenveen kwamen de bezoekers op voorsprong door een doelpunt van van Bergen. Negen minuten later was het echter Passlack, die de gelijkmaker scoorde. In de tweede helft bleef de thuisploeg geloven in een goede afloop en dat resulteerde in de winnende treffer door een eigen treffer van Halilovic in de 81e minuut. Einduitslag: 2 - 1.

Sparta Rotterdam - Fortuna Sittard

2020-01-25: Dat het een moeilijke avond zou worden voor Fortuna Sittard bij Sparta Rotterdam was een gegeven. Ondanks dit feit, was het Fortuna Sittard, dat in de 20e minuut door Damashkan op voorsprong kwam. Ook in de tweede helft was Fortuna Sittard een gelijkwaardige tegenstander, maar het was Mattheij, die uiteiendelijk in de 73e minuut de gelijkmaker scoorde. Einduitslag: 1 - 1.

Fortuna Sittard - Feyenoord

2020-01-21 en 2020-01-28: Op 21 januari was het pas op het laatste moment duidelijk, dat deze bekerwedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord doorgang zou vinden. Het was mistig die dag, maar blijkbaarwas er genoeg zicht, om toch aan de wedstrijd te beginnen. Ondanks het veldoverwicht van Fortuna Sittard kwam Feyenoord twee minuten voor rust op voorsprong door nota bene een eigen doelpunt van Ciss. Deze voorsprong werd vier minuten na rust teniet gedaan door Passlack. Het zag er lang naar uit, dat Feyenoord het ondespit zou delven in de wedstrijd, maar na 60 minuten werd het spel stilgelegd vanwege de steed dichtere mist. Tien minuten later werd de wedstrijd definitief afgelast en verschoven naar 28 januari. Op deze dag werd het restand uitgespeeld. Na negentig minuten nog steeds geen winnaar, dus volgde verlenging en in de laatste minuut van die verlenging was het Narsingh, die Feyenoord naar de volgende ronde loodste. Einduitslag: 1 - 2.

Willem II - Fortuna Sittard

2019-12-21: Deze wedstrijd eindigde, zoals deze begon. Een heel belangrijk punt voor Fortuna Sittard in de strijd om behoud van een plaats in de Eredivisie. Einduitslag: 0 - 0.

Fortuna Sittard - PEC Zwolle

2019-12-17: In deze bekerwedstrijd kwam Fortuna Sittard in de 17e minuut op voorsprong door een doelpunt van Sambou. Nog voor rust wist Karjalainen de voorsprong te verdubbelen. Na rust maakte Lachman, door een eigen doelpunt in de 71e minuut, de weg vrij naar de volgende ronde voor Fortuna Sittard. Einduitslag: 3 - 0.

Fortuna Sittard - RKC Waalwijk

2019-12-14: RKC Waalwijk kwam in de 8e minuut op voorsprong door een doelpunt van Mulder. Vijf minuten later kon Diemers de stand gelijk trekken op aangeven van Angha. In de 31e minuut was het echter Leemans, die de ploeg uit Waalwijk weer op voorsprong bracht, maar in de laatste minuut van de eerste helft kon Damashkan de stand weer gelijk trekken. Damashkan wist in de 58e minuut op aangeven van Ciss de winnende goal op het scorebord te brengen. Einduitslag: 3 - 2.

Fortuna Sittard - FC Groningen

2019-11-30: Deze spannende wedstrijd werd in de tweede helft beslist door een doelpunt van Karjalainen in de 78e minuut. Hij was matchwinnaar in deze, tot de laatste minuut spannende, wedstrijd. Einduitslag: 1 - 0.

Fortuna Sittard - ADO Den Haag

2019-11-09: In deze belangrijke competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag wist Fortuna Sittard te scoren in de 40e minuut door een doelpunt van Ciss op aangeven van Angha. Na rust vielen alleen nog zes gele kaarten, waarvan eentje voor een speler van Fortuna Sittard. Einduitslag: 1 - 0.

Fortuna Sittard - ADO Den Haag

2019-10-31: In de bekerwedstrijd tussen Fortuna Sittard en ADO Den Haag vielen er in de eerste helft geen doelpunten. In de tweede helft kreeg de thuisploeg een penalty toegewezen, die werd benut door Diemers in de 59e minuut. Twee minuten later was het Damashkan, die op aangeven van Diemers scoorde. Het definitieve oordeel werd in de 76e minuut door Zeka geveld op aangeven van Sambou. Fortuna Sittard mocht naar de volgende ronde. Einduitslag: 3 - 0.

Fortuna Sittard - VVV Venlo

2019-10-26: Door twee doelpunten van Diemers in de 9e en 26e minuut kon Fortuna Sittard met een gerust hart gaan rusten in de wedstrijd tegen VVV Venlo. Vijf minuten na rust was het Ciss, die de voorsprong nog vergrootte. In de 72e minuut kon Opoku nog wat terugdoen, maar het was Diemers, die in de 87e minuut via een benutte penalty aan alle illusies definiteif een einde maakte. Einduitslag:4 - 1.

Fortuna Sittard - Feyenoord

2019-10-06: Al na twee minuten wedstrijd kwam Fortuna Sittard op voorsprong en lag de bal in het net door een doelpunt van Ciss op aangeven van Passlack. In de 27e minuut kon Haps de stand weer gelijktrekken, maar vijf minuten later was het weer Ciss, die de thuisploeg weer op voorsprong bracht en twee minuten voor rust vergrootte Harries de voorsprong verder. Meteen na rust gaf Sambou de genadeklap aan Feyenoord. Fortuna Sittard kwam niet echt meer in gevaar, ondanks het tegendoelpunt van Berghuis in de 66e minuut. Einduitslag: 4 - 2.

Vitesse - Fortuna Sittard

2019-09-21: Deze wedstrijd stond in het teken van de bevrijding, waarbij diverse uitgenodigde veteranen en de overige toeschouwers een schitterend schouwspel kreeg voorgeschoteld voor dat de wedstrijd begon. In deze uitwedstrijd kwam Fortuna Sittard in de 23e minuut op voorsprong door een doelpunt van Diemers. In de tweede helft kwam Vitesse terug in de wedstrijd door een doelpunt van Matavz. Drie minuten later was het echter Angha, die in de 62e minuut de bezoekers weer op voorsprong bracht. In de 81e minuut was het echter Linssen, de ex-Fortunees, die de gelijkmaker scoorde. Weer twee minuten later bracht hij Vitesse vervolgens op voorsprong. Daarna was het in de laatste minuut Bero, die voor de statistieken de eindstand op het scorebord bracht. Einduitslag: 4 - 2.

SC Heerenveen - Fortuna Sittard

2019-08-31: Tegen SC Heerenveen kwam Fortuna Sittard op voorsprong door een doelpunt van Passlack, maar nog voor rust wist SC Heerenveen de stand gelijk te trekken door een doelpunt van Odgaard. In de tweede helft bleef de thuisploeg aandringen, maar Fortuna Sittard wist de stand vast te houden. Einduitslag 1 - 1.

AZ - Fortuna Sittard

2019-08-04: De openingswedstrijd van het seizoen werd gespeeld in Alkmaar tegen AZ. Toen AZ door een doelpunt van Vlaar in de 53e minuut op voorsprong kwam, was de ban gebroken. Idrissie scoorde niet lang daarna de 2 - 0, waarna Boadu er nog een schepje bovenop deed in de 59e minuut. Tenslotte was het Sugawara, die in de 83e minuut de eindstand op het bord bracht. De eerste nederlaag in de competitie was een feit. Einduitslag: 4 - 0.

VV Sittard - Fortuna Sittard

2019-06-26: De eerste oefenwedstrijd van het seizoen werd gespeeld tegen VV Sittard. De score werd door Fortuna Sittard geopend door Smeets. Daarna was het Heijsteeg, die voor VV Sittard de gelijkmaker scoorde.Dobos bracht de bezoekers weer op voorsprong. Daarna was het Dianessy, die de voorsprong vergrootte. Diemers kon voor rust de voorsprong verder uitbreiden voor Fortuna Sittard met twee doelpunten. In de tweede helft gingen de bezoekers weer gewoon verder met scoren door een doelpunt van Zeka. Daarna was het Habel, die nog wat terugdeed. Raitanen wist vervolgens de zevende voor Fortuna Sittard binnen te tikken. De eindstand werd tenslotte door Habel op het scorebord gebracht. Einduitslag: 3 - 7.