Telematicaloop

Statistieken

Locatie: Heerlen, Nederland
Soort Wedstrijd: Halve Marathon (Achtste)
Datum: Zondag 3 september 1989
Tijdstip Start: 11:00 uur
Eindtijd: 1:34:27 uur
Aantal Deelnemers: 560
Klassering: 326
Stacks Image 105

Reportage

Stacks Image 113
De Telematicaloop kreeg in 1989 extra publiciteit in de media dank zij  de deelname van vaderlandse toppers, zoals Tonnie Dirks, Cor Lambregts, Bert van Vlaanderen Gerard Nijboer en Aart Stigter. Daarnaast waren er de vele provinciale toppers, waaronder Roger & Marc Jaspers, Marcel de Veen en vele anderen aan de start.
Mijn werkgever trad evenals bij de vorige editie van de Telematicaloop op als sponsor. Ook zorgde hij voor een herkenbare outfit voor elke loper. In de kantine waren weer broodjes, soep en fris voor lopers en supporters en uiteraard de VIP's aanwezig.

Het weer was schitterend en Karel Finders eindigde als eerste CCN-er in een tijd van 1:15. Daarna finishte ik als tweede CCN-er in een matige tijd van 1:34. Harrie Souverijn was de 3e CCN-er in een tijd van 1:36.
Naast de vele CCN-ers deed een groot deel van de DSM-ploeg ook mee. Zij hadden de betere lopers, waarvan Zef Budzijn in 1:13 de beste was.
Peter van Galen had mij eindelijk met duidelijke cijfers verslagen, zijn tijd 1:28. Vlak achter mij eindigde Pierre Henssen, waarmee ik nog vele jaren samen met veel lol en plezier zou trainen bij Unitas in Sittard.

Where Media Comes Alive!