Telematicaloop

Statistieken

Locatie: Heerlen, Nederland
Soort Wedstrijd: Halve Marathon (Tiende)
Datum: Zondag 1 september 1991
Tijdstip Start: 11:00 uur
Eindtijd: 1:32:32 uur
Aantal Deelnemers: 533
Klassering: 197
Stacks Image 105

Reportage

Tussen alle grootheden, die Nederland op dat moment had rondlopen en een aantal supersnelle Afrikanen werd op een mooie septemberzondag het startschot gegeven voor de vierde editie van de Telematicaloop. Ook dit jaar zou de afstand weer 21,1 kilometer bedragen, oftewel een halve marathon lang.

Op de halve marathon had het Computer Centrum Nederland, mijn werkgever destijds, een ploeg van zeven mensen op de been weten te brengen. Na de Cross du Mont Blanc in Chamonix had ik niet meer zoveel getraind en ook door de warmte vlotte het niet, waardoor mijn eindtijd enigszins tegenviel. Met een tijd van 1:32:32 kon ik echter tevreden zijn.

De organisatie en de sfeer was goed en de winnaar Kiprotich Rono eindigde in een tijd van 1:04, net even sneller dan ik, maar daarvoor mocht hij dan ook eerder onder de douche.

Wij konden na afloop van de wedstrijd gebruik maken van de faciliteiten, die in het kantoor aanwezig waren, zoals water voor de verfrissing van lichaam en geest en de catering, om de verloren energie weer op peil te brengen.  Na een gezellige evaluatie gingen we tevreden huiswaarts.

Where Media Comes Alive!