Interlimburgloop

Statistieken

Locatie: Maaseik, Belgiƫ - Sittard, Nederland
Soort Wedstrijd: Halve Marathon (Veertiende)
Datum: Zondag 28 maart 1993
Tijdstip Start: 11:00 uur
Eindtijd: 1:32:43 uur
Aantal Deelnemers: 374
Klassering: 188
Stacks Image 105

Reportage

Het eerste lustrum van deze halve marathon was een feit en de editie van dit jaar liep van de historische markt in Maaseik naar de markt in Sittard.

Het was schitterend weer en de laatste meters gingen door de binnenstad van Sittard. Een gezellige aankomst op de markt, waar de lopers werden verwelkomt door de nodige supporters. Na afloop was het erg gezellig vertoeven op een van de terrasjes. Het was voor mij een bijzondere wedstrijd, namelijk de eerste wedstrijd nadat Guido was geboren.

Ik eindigde in een tijd van 1:32:41, geen bijzondere tijd, maar toch tevreden. Door alle rompslomp thuis was het trainen er af en toe bij ingeschoten.

Voor mij was Ton Richter geëindigd in een tijd van 1:30. Hub Jessen lag daar weer een minuut of drie voor en ook Hub Heynen was met een tijd van 1:16 erg snel. Samen trainden wij bij Unitas op de dinsdag en/of de donderdag onder de bezielende leiding van Roger Klingestijn, die ook meeliep en in deze wedstrijd een van zijn laatste snelle tijden op de klok zette, 1:13. Na mij kwam Guus Driessen en Frans van der Zalm in 1:38 over de finish. Pierre Henssen en Rianne Wennekes deden er 1:39 over.

Na afloop ging ik nog samen met Simon Blok (1:36) en Leny Paes (1:55) even gezellig na-keuvelen op het terras van Sjtadt Zitterd. Het voorjaar zou mooi blijven en er waren nog voldoende wedstrijden te gaan, voordat ik zou starten in de marathon van Eindhoven in oktober, het hoofddoel voor mij in het jaar 1993.
Stacks Image 107

Where Media Comes Alive!