PuttersMedia

Where Media Comes Alive

Video Events CV Video

Nieuwe Club Saydou Bangura

Saydou Bangura speelt vanaf het seizoen 2020 - 2021bij 1.FCK in Kaiserlautern. Nadat ik in opdracht van KGTM een Video CV voor Saydou mocht samenstellen, kreeg ik nu de opdracht een presentatiefilmpje te maken van hem bij zijn nieuwe club. Voor meer informatie over KGTM verwijs ik naar hun website: https://kgtm.nl

Curruculum Vitae Video

Het medium video biedt een nieuwe mogelijkheid bij een sollicitatie. De sollicicant kan zich presenteren bij een werkgever middels een Vido CV. Ad Cuijpers heeft dit ook gedaan en heeft zich daardoor bij diverse werkgevers in de kijker gespeeld en uiteindelijk een baan gekregen. Hij heeft dan ook veel energie gestopt in de voorbereiding op zijn Video CV.

Sport Video Jelle Zupancic

Jelle Zupancic is een talentvolle jeugdspeler, als verdediger een rots in de branding en heeft aanvallend ook voldoende competenties. In het seizoen 2019-2020 speelt hij als verdediger bij Alemannia Aachen. Het is in die periode, waarin deze compilatie is samengesteld. Ook hij wordt vertegenwoordigd en begeleid door KGTM.

Sport Video Saydou Bangura

Saydou Bangura is een jeugdige voetballer met voldoende competenties, wiens belangen worden behartigd door KGTM. Als aanvaller heeft hij in het seizoen 2019-2020 vele mooie dingen laten zien bij zijn huidige club Alemannia Aachen. Hij blijft zoeken naar nieuwe mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen en heeft daarvoor het vertrouwen gevonden bij KGTM, een begeleider van talentvolle voetballers.

Sport Video Tom Ghislain

In de voetbalwereld komt het vaak voor, dat spelers wisselen van club. Soms wordt deze keuze voor hun gemaakt en zullen ze op zoek moeten gaan naar een nieuwe club. Het is interessant om een nieuwe club te vinden, als je ook iets kunt laten zien van je kunsten als spelers. Hiervoor kunnen we een mooie Sport Video maken, een cv voor sporters.