PuttersMedia

Where Media Comes Alive

Video Events Sport

Samenvatting RK MVC - RK VV Vijlen

Door de trainer van RK MVC werden we gevraagd om opnames te maken van een wedstrijd, zodat hij naderhand de wedstrijd kon analyseren en terugkijken samen met de spelers. Als dank voor deze opdracht hebben we daarnaast een samenvatting gemaakt van deze vermakelijke wedstrijd.

Masita Limburg Beach Open

De eerste editie van de Masita Limburg Beach Open was een geweldig indoor beach volleybal toernooi met diverse toppers. Het was voor mij dan ook een geweldige ervaring, om dit toernooi te mogen registreren.

Japanse Delegatie Bij Topsport Limburg

Topsport Limburg kreeg bezoek van een Japanse delegatie, die topsporters in hun land begeleiden naar een hopelijk voor de sporter, succesvolle Olympische Spelen. Ze brachten een bezoek aan het DSM complex, waar ze voorlichting kregen van wat dit bedrijf voor de topsporter kan betekenen en vervolgens bezochten ze het Performance Centre van Topsport Limburg.

Toernooi Charlton Athletic In Limburg

De spelers onder 15 jaar van Charlton Athletic speelden een toernooi. Ik mocht het team een week lang begeleiden inclusief diverse excursies en vervolgens tijdens het toernooi ondersteunen. Een samenvatting van deze week is vastgelegd met het clublied van de club op de achtergrond.