PuttersMedia

Where Media Comes Alive

Video Events Vereniging

Fortuna Supporters Collectief TV

In een co-productie van Woodmedia en PuttersMedia werken Jorn van den Hout en ik aan FortunaSC TV. Tien afleveringen lang zullen we interviews, voorbeschouwingen, nabeschouwingen verzorgen via dit tv-kanaal van het Supporters Collectief van Fortuna Sittard. Ook zullen er live-uitzendingen via de stream worden gerealiseerd. De laatst gepresenteerde uitzending kunt u hier terugkijken.

Carnavalszitting Kempernaaze 2020

Ook in februari 2020 werd ik wederom gevraagd om de Galazitting van Carnavalsvereniging Kempernaaze te filmen. En wederom koos ik weer voor Jorn van den Hout als tweede cameraman. Alle hoogtepunten van de avond worden in de onderstaande video nog eens in beelde gebracht. De Prins en de Jeugdprinses beschikken overigens over de beelden van de hele avond. In 2021 helaas geen zitting bij de Kempernaaze, maar wellicht weer in 2022.

Carnavalszitting Kempernaaze 2019

In februari 2019 werd ik gevraagd, om voor de Carnavalsvereniging Kempernaaze de Carnavalszitting te filmen. Samen met Jorn van den Hout hebben we deze klus aanvaard en uitgevoerd. Mooie en vooral gezellige optreden van diverse artiesten, plukken van hoogheden en installeren van hoogheden, alles hoort erbij. In 2020 hebben Jorn en ik opnieuw de Carnavalszitting mogen filmen. Het resultaat zal binnenkort op deze site gepresenteerd worden.

Samenvatting RK MVC - RK VV Vijlen

Door de trainer van RK MVC werden we gevraagd om opnames te maken van een wedstrijd, zodat hij naderhand de wedstrijd kon analyseren en terugkijken samen met de spelers. Als dank voor deze opdracht hebben we daarnaast een samenvatting gemaakt van deze vermakelijke wedstrijd.