Video Events Clip

Voor het maken van een videoclip kan een videograaf zich meestal volledig uitleven en zijn creativiteit tonen. Men kan helemaal los gaan en zijn fantasie gebruiken. Bij de montage is zowat alles geoorloofd om te gebruiken en toe te passen. Belangrijkste is dat de kijker van de clip de aandacht bij de clip blijft houden.

Doe Bis Mien Club - Kartoesj

Samen met Jorn van den Hout gewerkt aan de Kerstuitzending van het Supporters Collectief van Fortuna Sittard. In deze uitzending waren een tweetal muzikale optredens opgenomen, waarvan we separaat een videoclip hebben gemaakt. De eerste opname betreft een nummer van Kartoesj, dat genoteerd stond op de cd Fortuna Forever uit 2011. Van dit nummer is nog nooit een videoclip uitgebracht.

Gebaore en Getaoge

Soms krijg je verzoeken om kosteloos je medewerking te verlenen aan projecten en vaak wijs ik ze ook af. Van het Supporters Collectief van Fortuna Sittard kwam het verzoek onze bijdrage te leveren aan het maken van een clip ter promotie van een CD. Op het moment, dat duidelijk was, dat de opbrengst van het project geheel ten goede kwam aan KIKA, waren Jorn en ik overtuigd. Samen hebben we een mooie clip weten te produceren voor een bijzonder goed doel en met een opbrengst waar het Supporters Collectief erg tevreden mee was.

Het Quarantainelied - Arno Lemaire

Na zijn succesnummer Gael Greun kwam Nol in 2020 wederom in de picture met een nieuw nummer: Het Quarantainelied. Dit nummer werd ook in de Kerstspecial van FortunaSC TV opgenomen, waarbij speciaal voor deze gelegenheid een aparte clip werd opgenomen. Ook deze clip werd separaat voor Nol aangemaakt en uitgebracht.

Gael Greun - Nol

Samen met Jorn van den Hout hebben we een videoclip gemaakt voor Nol, een door en door supporter van Fortuna Sittard, die een lied over de club heeft opgenomen bestemd voor de komende carnavalsperiode. De opnames zijn gemaakt in het stadion, waaronder op de middenstip, de trap ernaar toe en in het Fortuna Museum. Daarnaast hebben we opnames gebruikt op een andere, bijzonder gezellige locatie. Dit alles hebben we verwerkt in een videoclip en het resultaat mag er zijn.

Where Media Comes Alive!