Video Events Vereniging

Verenigingen hebben een bijzondere functie binnen onze maatschappij. Vaak organiseren ze evenementen, die veel mensen plezier bezorgen. Soms krijg ik de kans om zo'n evenement te mogen filmen.

Carnavalszitting Kempernaaze 2020

Ook in februari 2020 werd ik wederom gevraagd om de Galazitting van Carnavalsvereniging Kempernaaze te filmen. En wederom koos ik weer voor Jorn van den Hout als tweede cameraman. Alle hoogtepunten van de avond worden in de onderstaande video nog eens in beeld gebracht. De Prins en de Jeugdprinses beschikken overigens over de beelden van de hele avond. In 2021 helaas geen zitting bij de Kempernaaze, maar voor 2022 is er een zitting gepland op 13 november.

Zangtroep Remsjpaor

In 2003 had ik het plan opgevat om een DVD samen te stellen met muziek van artiesten, die een relatie met Nieuwstadt hadden. Uiteindelijk waren er te weinig artiesten, die aan dit project actief wilden meewerken. Toch was er een zanggroep, die hun volle medewerking verleende en waarmee ik naar Schierwaldenrath trok, een plaats vanwaar een historische stoomtrein rijdt over de Selfkanbahn. In vroeger tijd liep deze spoorlijn door tot aan Broeksittard. Zangtroep Remsjpaor nam op dit station in en om de historische trein een aantal nummers op van hun repertoire. Een paar jaar geleden kreeg ik de vraag, of ik de beelden hiervan nog had en of ik ter gelegenheid van hun jubileum een montage wilde maken van deze nummers. De beelden zijn destijds opgenomen met een DV video camera.

Carnavalszitting Kempernaaze 2019

In februari 2019 werd ik gevraagd, om voor de Carnavalsvereniging Kempernaaze de Carnavalszitting te filmen. Samen met Jorn van den Hout hebben we deze klus aanvaard en uitgevoerd. Mooie en vooral gezellige optredens van diverse artiesten, plukken van hoogheden en installeren van hoogheden, alles hoort erbij.

G-Team Fortuna Sittard 2021

Het G-Team van Fortuna Sittard mocht van Sjors Ultee een voetbal-clinic volgen.

Where Media Comes Alive!